NUWEA in beeld
Sneller, eenvoudiger, voordeliger

Het boekhouden van nu is gemakkelijker dan ooit. Geen gesleep met orders en dozen vol administratie, maar één digitale totaaloplossing voor je volledige boekhouding. Koppel je account automatisch aan je webshop of kassasysteem, voor een dagelijks up-to-date overzicht van je bedrijfsactiviteiten. Via de handige zoekfunctie beschikt je op elk gewenst moment over de informatie die je zoekt.

Via het online klantenportaal wissel je eenvoudig en veilig informatie uit met je adviseur. Heb je een vraag? Koppel deze direct aan het betreffende document en je adviseur geeft je snel en gericht antwoord of advies. Je online dossier staat rechtstreeks in contact met instanties als de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en je bank. De specialisten van NUWEA verzorgen je administratie, btw-aangifte en dragen zorg voor je belastingaangifte. Het enige wat je hoeft te doen is de documenten goedkeuren. Je krijgt automatisch bericht wanneer er een document voor je klaarstaat.

Voor de diensten van NUWEA betaal je een vast maandelijks tarief. Voor dit bedrag heb je geen omkijken meer naar je administratie en ben je verzekerd van persoonlijk advies, snelle service en een complete boekhouding. De specialisten van NUWEA staan dagelijks voor je klaar. Voor het verzorgen van je administratie, het opvragen van documenten, maar ook om samen ondernemerskansen te zien én te benutten.