Laat geen geld liggen, doe de NUWEA subsidiescan!

Datum: woensdag 14 maart 2018
Geplaatst in: Ondernemerschap

Het concept van onze subsidiescan is heel gemakkelijk: weten waar je aan toe bent binnen een paar minuten. Tijd is geld en als ondernemer weet je dat als geen ander. Daarom heeft NUWEA geïnvesteerd in speciale subsidiesoftware die je helpt tijd te besparen, maar ook efficiënt te gebruiken. Onze software berekent snel de kans op de gewenste subsidie, geheel toegespitst op jouw onderneming en huidige situatie. Daarnaast informeert onze subsidietool je over de mogelijkheden rondom deze subsidies.

Nieuwe regelgeving voor personeelssubsidies en – belastingvoordelen

Vanaf 2018 is er gewijzigde regelgeving voor personeelssubsidies. De aanvraagtermijn is bijvoorbeeld nog maar drie maanden geworden. Niet op tijd aangevraagd betekent helaas ook geen subsidie. Met als gevolg dat als je te laat bent met aanvragen of je niet aan de voorwaarden voldoet, het gemiste subsidiebedrag in sommige situaties kan oplopen tot maar liefst € 21.000! Dat willen we uiteraard niet laten gebeuren. Naast de subsidiesoftware hebben we ook een subsidieadviseur opgeleid. Dat betekent dat wij, zodra een klant bijvoorbeeld een nieuwe medewerker in dienst neemt, snel kunnen checken of er een subsidie van toepassing is.

Hoe pakken we dat aan?

Als een klant een nieuwe werknemer aanmeldt komt er automatisch een e-mail in zijn of haar mailbox. Met daarin een digitale scan die binnen vijf minuten ingevuld kan worden. Dat kan door de klant zelf of door zijn nieuwe medewerker. Direct daarna weten we of er kans is op subsidie. Zo ja, dan wordt dit meteen geregeld. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Wel wordt er voor iedere verstrekte subsidie 10% van het totale subsidiebedrag in rekening gebracht. No cure no pay. Wel zo eerlijk.

Wil je meer weten over onze subsidiescan?

Collega en subsidiespecialist Jolanda de Jong is aanspreekpunt bij de subsidiescan en het verdere aanvraagproces. Zij vertelt je graag over de mogelijkheden. Jolanda is te bereiken via (0227) 513 333 of per mail: hrsubsidie@wea-nh.nl.